Το κέντρο Ξένων Γλωσσών ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΕΝΤΖΑ, στη Ναύπακτο έδω και 17 χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπαίδευσης Αγγλικών και Γαλλικών στηρίζοντας τις προσπάθειες εκατοντάδων μαθητών που θέλουν να ξεκινήσουν το ταξίδι της γνώσης στις ξένες γλώσσες.

Σε ένα παραδοσιακό πέτρινο κτήριο στη Ναύπακτο, δημιουργήσαμε ένα σχολείο – όχι ένα απόμακρο φροντιστήριο – ένα φιλόξενο και ευχάριστο χώρο που διευκολύνει τη μάθηση.

Με έμφαση στις μικρότερες ηλικίες, σε παιδιά από 5 ετών και εφήβους, παρέχουμε ένα φιλικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, ένα εντατικό και πλήρες πρόγραμμα σπουδών, με έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και σύγχρονα μέσα διδασκαλίας, με στόχο την επιτυχία… και το πετυχαίνουμε με πάνω από 1800 επιτυχίες σε πτυχία Αγγλικών τα τελευταία 17 χρόνια και ποσοστό επιτυχίας πάνω από 90% .

Στο κέντρο Ξένων Γλωσσών ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΕΝΤΖΑ, διδάσκονται Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά όλων των επιπέδων και των πτυχίων, με στοχο οι νεαροι μαθητές να μαθαίνουν άνετα, ευχάριστα και αποδότικα μια ξένη γλώσσα

Επιλέξτε σωστά σήμερα για το αύριο των παιδιών σας!